Овие две холивудски дами заедно имаат 148 години

Објавено: недела, 27 март 2016 во 12:04
Spread the love

Легендарните актерки Џејн Фонда и Голди Хоун се појавија на една добротворна вечер во Лос Анџелес.

Џејн Фонда, која има 78 години и Голди (70) се појавија со ведар дух и насмевки, поради кои изледаа многу помладо од годините.

Интересно е што овие дами заедно имаат дури 148 години, но нивниот младолик дух не им дозволува да остарат.