„Охриѓанец сум, должност ми е да ве предупредам-Не пијајте мохито, клавет дијаманти во чашине“

Објавено: сабота, 3 јуни 2017 во 11:08
Spread the love

Верувале или не, чаша мохито во Охрид чини 390 денари.

„Охриѓанец сум, должност ми е да ве предупредам. Не пијајте мохито, клавет дијаманти во чашине . Ненормална работа. Од Мексико да го увезвеја поефтино ќе беше“ коментира на фејсбук Богдан Илиевски.