Нова загатка: Пронајдете ја пандата меѓу металците

Објавено: вторник, 29 декември 2015 во 11:37
Spread the love

Иако можеби делува лесно, на многумина не им успеа за брзо да ја пронајдат пандата. Обидете се и вие.

zagatka-panda-640x448