Живот

Најново: Монструмот прво ја зашеметил, па крвнички ја претепал со стап

Јелена Марјановиќ е убиена пред повеќе од три недели во Борча, а прво била зашеметена па потоа убиена најверојатно со стап, открива српски Курир.

Убиецот  и дошол од зад грб и ставил марамче натопено во холофром, а кога ја загубила свеста ја убил  со удар во глава и ја фрлил во канал.

Јелена на почетокот се обиде да даде отпор, ни не го гребела, туку го удирала со стиснати тупаници, а токму поради тоа под нејзините нокти не се најдени траги на убијците.

Како медиумите тогаш пишуваа, по убиството, несреќната жена има 30 удри со тап предмет во главата, од кои добила  неколку преломи на скелетот поради кои и починала.

Обдукцијата покажа дека и наспроти  бројните удари кои ги добила смртта настапила кога Јелена Марјновиќ  се наголтала од водата од каналот  во кој е пронајдена. Во нејзините бели дробови е пронајдена вода и честички од каналот, што покажува дека таа била жива кога била фрлена во каналот.

Поврзани вести

Back to top button