Министерството за одбрана набавува апетисани за 4.700 евра

Објавено: четврток, 31 август 2017 во 16:59
Spread the love

На Електронскиот систем за јавни набавки објавен е оглас за набавка на апетисани ( бадеми, лешници, ореви, фстак),  од страна на Министерството за одбрана