Исидора Бјелица се чувствува одлично- се повлекле сите метастази од рак

Објавено: сабота, 5 март 2016 во 10:53
Spread the love

Веќе четири месеци Исидора Бјелица се лекува во приватна болница во Скопје, а денеска на својот Фехбујк профил соопшти многу добри вести.

-Од ситуација да имам 70 активни метастази, додојдевме до тоа да немам ниту една активна метастаза, тоа го покажа денешниот скен. Среќна сум што мојот живот ќе влеа надеж во животот на сите оние луѓе кои мислат дека нема спас, напиша Бјелица.

bjelica