Граѓаните сами му пресудија – брутално претепаа педофил

Објавено: вторник, 2 февруари 2016 во 12:15
Spread the love

Ова шокантно видео го покажува моментот кога 20 жители на Бразил фатиле педофил кој го затекнале како злоставува девојче.

На снимката се гледа млад маж без маица кој од домот е насилно извлечен од соседите кои биле на детски роденден.

Имено, шестгодишното девојче исчезнало од забавата што предизвикало паника меѓу родителите.

Додека роднините и пријателите ја пребарувале зградата, еден од нив кажал дека ја нашол во една просторија со наводен педофил кој имал спуштени панталони.

Веднаш го извлекле од просторијата и го исфрлиле од зградата, каде го дочекала групата бесни родители…