Македонија

Германска компанија бара работници – Плаќаат и до 6.500 евра, нудат стан, храна, бонуси

 

Германскиот гигант Kontech GmbH бара работници за одржување на машини, но задолжително со познавање на германски јазик, а платата е од 3.500 до 6.500 евра.

Компанијата Kontech GmbH е основана во 1997 година, а се занимава со машинерија, електротехника, индустирски растенија и претставува една од најсилните претпријатија во оваа сфера во Германија.

Фирмата моментално бара работници за одржување на машините, маж или жена, а на огласот може и да се јават и машински инжинер, електортехничари, но мора да го познаваат германскиот јазик.

Оваа копанија исто така за работниците нуди здравствено осигурување, пензиско осигурување, сместување, платен годишен одмор со бонус, а обезбедуваат и додатоци на платата.

Поврзани вести

Back to top button