ФОТО: Влечат коњи со возилата среде Скопје

Објавено: петок, 12 јануари 2018 во 12:54
Spread the love

Граѓаните на Скопје секојдневно имаат можност да посведочат на голем број сообраќајни прекршоци што се случуваат во главниот град.

Влечат коњи со своите возила, паркираат каде што ќе стигнат, поминуваат на црвено, преку полни ленти и така натаму и покрај тоа што поставените сообраќајни знаци не им го дозволуваат тоа.

Ова се неколку несекојдневни ситуации забележани од случајни минувачи низ градов.