Фото

Фото: Вака ли се учи на престижен Универзитет?

Од студентскиот дом на престижниот Универзитет „Харпер Адамс“ деновиве испливаа експлицитни фотографии од две студентки кои се „во акција“ со полуголи стриптизерки.

univerzitet-britanija

На фотографиите се две студентки од Универзитетот кои на бина пред останатите студенти учествуваат во стриптиз шоу со две полуголи стриптизерки.

Оваа забава била организирана на самиот универзитет во рамките на студентскиот дом, а веста била објавена дури и на официјалниот сајт на Универзитетот каде што се тврди дека сето тоа било организирано од студентската унија

univerzitet-britanija.jpg1_

Управата на Универзитетот веднаш започнала истрага. Инаку, универзитетот Харпер Адамс е на четвртото место на најдобри универзитети во Велика Британија.

Поврзани вести

Back to top button