ФОТО: „Убавата селанка” беше мис на Турција – погледнете ја оваа убавица

Објавено: петок, 5 февруари 2016 во 10:08
Spread the love
Гизем Карача која ја гледаме како Убавата селанка во серијата на Сител е родена на 7 септември 1992 година, има 23 години и освен што е успешна актерка, ја претставуваше Турција на Мис на светот 2011 година.

ubavata selank

Погледнете ја оваа убавица.

3ubavata-selanka4ubavata-selanka6ubavata-selanka5ubavata-selanka7ubavata-selanka2ubavata-selanka