Фото: Тие се најубавите близначки на светот, а потекнуваат од Русија!

Објавено: петок, 25 декември 2015 во 15:53
Spread the love

Овие близначки се родени на 18 јули, 1992 година, во рускиот град Ростов, на реката Дон, а покрај со музика, еднакво успешни се и во светот на модата.

близнацки

близнацки1близнацки2

близнацки3

близнацки4

близнацки5

близнацки6

близнацки7

близнацки8

близнацки9

близнацки10