Огласи

ФОТО: „Ресторан Ритуал“ еден од најдобрите скопски ресторани – Идеален за свадби

Ресторанот Ритуал се наоѓа во Трубарево Скопско и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за свадби, но и други помали свечености и забави.

Доколку во ресторанот појдете во било кое време ќе бидете послужени, на менито секогаш има голем број на вкусни јадења.

Ресторанот прима резервации има сопствен паркинг а убавиот двор може да биде интересна занимација за вашите деца.

Информации за контакт

Повикај 075 475 705

Спонзориран текст

Поврзани вести

Back to top button