ФОТО: Пекол – Oва се моменталните температури во Македонија!

Објавено: вторник, 21 јуни 2016 во 16:29
Spread the love

Топлотниот бран кој ни дојде од Африка, никако да помине, напротив секој ден е се потопло и потопло. Ова се температурите во Македонија во 16:00 часот.

temperaturi