Фото: Каролина во бикини го загреа Мајами

Објавено: вторник, 12 јануари 2016 во 09:50
Spread the love

Каролина Гочева одлучи 2016 година да ја започне во раскошен стил. Поп дивата после сите работни обврски си дозволи одмор каков што заслужува.

Каролина-Гочева-3-650x433

Таа деновиве ужива на Мајами. Сигурни сме дека сонцето, океанот и недогледните плажи ќе ја наполнат Каролина со енергија, а таа по враќањето ќе не чести со нови поголеми и уште подобри музички проекти.

Од престојот таму Каролина прикачува фотографии на социјалните мрежи, а најскокотлива е онаа во бикини.

каролина

Ова никој не го очекуваше со оглед на тоа што иако порано Каролина има позирано за македонскиот Плебој, како и за провокативниот календар на Пелистерка, во последно време речиси никогаш не ја гледаме во разголено издание.

Македонското девојче покажа дека се уште е во одлична телесна форма.