ФОТО: Интересен двособен стан

Објавено: вторник, 12 јануари 2016 во 15:21
Spread the love

Релативно малите станови, кои содржат само една спална соба, како и останатите, секогаш можат да бидат дизајнирани на различни начини кои ќе овозможи пријатна и општена атмосфера во домот.

Овој стан е така дизајниран што во него корисниците се чувствуваат целосно опустено и релаксирачки, поради тоа што во него се употребувани пријатни и ненападни бои и текстури.

Овој стан изобилува со рустични детали кои му даваат дополнителен дух на овој простор. Ваквите детали ги има насекаде, од полиците, лустерите, па се до тестурите на подовите и ѕидовите.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11