(ФОТО) Го сликнала семејството, а подоцна видела ДУХ – Фејсбук ја прашал дури дали да го тагне!

Објавено: среда, 22 јуни 2016 во 18:52
Spread the love

Една жена испаничила кога го погленала чудниот облик на своите фотографии, кои беа посетени од дух. Кјара О’Калаган од Ирска ги фотографирала со мобилен својот брат и неговите деца во својата кујна, а подоцна приметила чувен облик на сликите.Фејсбук кој има опција да ги тагува паранормалните лица и дала можност на жената да го тагира и тој облик, силуета која била мошне уверлива.

duh-1

Мојот брат го зема телефонот од мене и случајно сликна. Ништо не приметив се додека не ги погледам фотографиите поубаво“, вели таа. Таа на фотошоп подоцна одлучи да си поигра со боите и да ја истражи оваа мистерија. Исклучително е суеверна и ги објави фотките за да открие што всушност се крие зад нив.

Foto: Facebook/Ciara O’Callaghan