Фото: Чичко Љубе од Рекорд добива втора шанса за поубав живот

Објавено: среда, 2 март 2016 во 12:12
Spread the love

Сите го знаеме чичко Љубе од Рекорд, човекот кој едвај има за леб, но сепак истото тоа парче го дели со уште неколку кутриња кои му се лојални пријатели.

Тој цел живот е седнат покрај една масичка на која продава ситници во центарот на Скопје. Тоа беше негов дом и работно место воедно.

cicko1

За среќа, повеќе не е.

„Новиот“ чичко Љубе моментално добива втора шанса за подобар живот.

cicko2

Благодарение на Наташа Стоилковска и уште неколку хумани лица, сега „новиот“ чичко Љубе има пристојна работа како чувар и обезбедена храна.

cicko3

Откако среќата ќе му се насмевне на човек, следува комплетна трансформација, баш како неговата.

Фотки после кои ќе верувате во втора шанса за поубав живот: