Фото: Балканска убавица која нема да ја видите на насловните на магазините!

Објавено: четврток, 24 декември 2015 во 11:32
Spread the love

Манекенката Александра Додриќ е родена 1982 година во Загреб, а сега живее во Белград.

aleksandra

Благодарение на природната убавина, таа привлекува големо внимание, па не случајно ја нарекуваат балканската Синди Крафорд.

aleksandra1

Александра на социјалните мрежи често објавува провокативни слики, на кои доаѓаат до израз нејзините облини, но сепак интересен факт е дека до сега таа не красела насловна страна на ниеден моден магазин, ниту пак до сега била присутна во медиумите, по врска со некое познато момче.

aleksandra2