Фото

ФОТО: Ако го најдете јазовецот меѓу зебривe, вие сте генијалец

Треба да го најдете јазовецот меѓу исцртаните црно-бели зебри. Ако мислите дека е едноставно, сте се излажале.

zebri

На профилот на фејсбук на Би-би-си некои корисници тврдат дека го барале со денови јазовецот и дека уште не го нашле. „Поминаа три дена и уште не можам да го најдам. Можеби е време да одам на работа“, напишал еден корисник на Фејсбук под цртежот на Би-би-си еарт.
На други пак не им било потребно многу време за да го најдат, но признаваат дека воопшто не е лесно да се најде јазовецот.

„Ова е навистина тешко, потребни ми беа неколку минути, но има трик. Раширете ја фотографијата“, напишал друг.

Цртежот е многу популарен и е споделен многу пати на социјалните мрежи.

Поврзани вести

Back to top button