Фото: Адријана Лима е жена без конкуренција

Објавено: понеделник, 11 јули 2016 во 11:16
Spread the love

Адријана Лима деновиве се одмора на Миконос, Грција заедно со пријателки и својата ќерка Валентина.

34-годишната убавица се соблече по црвено секси бикини со ластици и покажа дека женското тело може да изгледа фантастично и по две родени деца.

02

Без шминка, опуштена и насмеана, Лима сè уште е жена без конкуренција.

03

04

05

06

07