Еве ги моменталните температури низ градовите

Објавено: среда, 22 јуни 2016 во 12:47
Spread the love

Погледнете ги температурите во градовите низ Македонија точно напладне. Најтопло е во Богданци, Кавадарци и Струмица, додека во Скопје температурата е 31 степен целзиусов.

Не излегувајте од дома ако не морате.