Досетливо: Е вака се шверцува мобилен телефон во затвор

Објавено: сабота, 3 септември 2016 во 12:29
Spread the love

Познато е да затворениците ширум светот се обидуваат на најразлично начини да дојдат до предметите што се забранети во затвор, а ова е само еден од нив.

Гулабот на себе имал малечка торбичка во која е сместен телефон кој бил пикнат во кондом, најверојатно за да не се оштети.

Не е познато колку птицава била успешна во својата мисија.

Погледнете ја фотографијата:

Foto: Twitter/@pachecoprensa