Доказ дека за мајчинската љубов нема граници (видео)

Објавено: сабота, 16 јануари 2016 во 07:57
Spread the love

Погледнете го овој краток видео запис снимен според вистинска приказна, а во него ќе видите мајка која, за да помогне на својот болен син се одлучила да си го промени целиот живот.

majkabebeee

Нејзиниот син со месеци чекал на листата за трансплантација на бубрези, а мајката одлучила да ослабе 20 килограми за да се најде на листата ако донатор.

Оваа мајка секој ден трчала, ја променила својата исхрана, а сето тоа за да помогне на својот син.