Џим Кери отворено за неговата битка со депресијата

Објавено: недела, 17 декември 2017 во 13:44
Spread the love

Актерот Џим Кери е познат по неговите комични ликови кои секогаш успевале да извлечат насмевка од нашето лице, но и по многубројните сериозни улоги во филмови како што се „Вечниот сјај на беспрекорниот ум“ (The Eternal Sunshine of a Spotless Mind) и „Бројот 23“ (The Number 23).

Сепак, малкумина знаат дека овој извонреден глумец долго време страдал од депресија. Тој отворено зборува за неговата битка во најновото интервју.