Да и помогнеме на Ѓурѓица да дише и ова лето

Објавено: вторник, 28 јуни 2016 во 12:43
Spread the love

Оваа е Ѓурѓица Ќаева 37 годишна мајка со ретка болест, примарна пулмонална хипертензија. 4 години се бори со тешка неизлечлива болест со која доколку има комбинирана терапија ке може да живее. Во моментот се соочува со немање на лек, што значи немање на живот.