Божик неработен за сите граѓани

Објавено: вторник, 3 јануари 2017 во 12:07
Spread the love

Сабота, 7 јануари 2017 година, првиот ден на Божик според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, информира Министерството за труд и социјална политика.

Министерството, воедно, им го честита Божик на граѓаните од православната вероисповед.