Фото

Ако го видите овој знак, бидете сигурни дека дури 800 проститутки се во ваша близина!

На улиците во Швајцарија, поточно во Базел се појавија сообраќајни знаци кои не се поврзани со правилата за возење, туку сигнализираат сексуални услуги. Се прашувате како?

Станува збор за уличен знак кој има за цел да покаже област каде има проститутки кои легално работат. Тоа значи дека жителите или странците во Швајцарија доколку го видат овој знак многу лесно можат да најдат девојка за забава. Тоа се посебни делови од градот каде може да се најдат дури 800 проститутки.

Инаку во Базел е легализирана проституцијата, и има голем промет на давање сексуални услуги на клиенти.

Погледнете како изгледа знакот…

 

Поврзани вести

Back to top button