Исчезна Предраг Стевковски, семејството бара информации

Младото момче Предраг Стевковски е пријавено за исчезнато. Преку статус на Фејсбук момчето го бараат и неговите роднини.

„Ова е внук ми Предраг Стевковски, вчера пред пладне излегол од дома и не се вратил повеќе ако имате било каква информација ве молам исконтактирајте не или на Фејсбук или на еден од броевите 070232277 или на 071329258“, стои во постот на Фејсбук.