Презентирана фотографијата со изгледот на зградите кај „Холидеј Ин“ (ФОТО)

Презентирана фотографијата со изгледот на зградите кои се планирани на паркингот кај „Холидеј Ин“.

Изгледот преку фотографија за прв пат беше презентирана во емисијата „Топ Тема“ на Телма телевизија, а архитектот Мартин Пановски вели дека за во зградата се планирани 400 станови, во кои би требало да живеат до 1.300 луѓе.