Немале пари за Ферари, па си направиле сами! (ВИДЕО)

Две момчиња од Виетнам решиле сами да си направат Ферари.

Како што изјавиле за локалната Телевизија, тие премногу посакувале ваква кола но немале толку пари да си ја дозволат, па решиле сами да си направат една. Виетнамскиот канал NHẾT TV поминал четири месеци снимајќи го овој процес на правење Ферари, погледнете го видеото и ќе се уверите во умешноста на овие две момчиња.