Откpиена „фaбрика“ за пари во Тетово

Полицијата истражува постоење работилница за фалсификување пари во тетовскиот регион. Според „Алсат“ во рамките на истражната група, тие најавуваат дека фалсификуваните пари запленети на 27 јануари во казино во Куманово, создаваат траги за истрага во тетовскиот регион каде се сомнева за работник кој издал доста банкноти.