Берово е преубаво наесен (ФОТО)

Македонија е прекрасна, но доколку барате мир, убавина, чист воздух, бесценета природа, вкусно сирење и компири, нека патот ве однесе накај Берово.

Berovo-e-magicno-naesen-01.jpg

Многу пати сме зборувале за ова прекрасно, мало гратче, но зборовите не се доволни да ја опишат убавината на неговата околина. Затоа ќе мора тоа да го направиме низ најубавите фотки на Инстаграм за оваа есен:
<

gospod-se-zaboravil-od-daruvanje-ubavina-berovo-e-magicno-naesen-foto-02.jpgизвор: andre_bube.productions

gospod-se-zaboravil-od-daruvanje-ubavina-berovo-e-magicno-naesen-foto-03.jpgизвор: andre_bube.productions

gospod-se-zaboravil-od-daruvanje-ubavina-berovo-e-magicno-naesen-foto-04.jpgизвор: andre_bube.productions