Потребен е КОМЕРЦИЈАЛИСТ на терен со сопствено возило

Wd company од Скопје има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ НА ТЕРЕН СО СОПСТВЕНО ВОЗИЛО.

Од кандидатот се бара:

– Професионалност

– Преговарачки и убедувачки способности

Ние нудиме:

– Одлични услови за работа

-Стимулативен начин на заработка од 30 000 – 70 000 денари

Вашите CV со назнака за КОМЕРЦИЈАЛИСТ испратете ги на wdcompany5@gmail.com