Потребен е КОМЕРЦИЈАЛИСТ на терен со сопствено возило

Потребен е КОМЕРЦИЈАЛИСТ на терен со сопствено возило Да поседува преговарачки и организациони способности.

Не е потребно работно искуство.

Ние нудиме стимулативен начин на заработка од 30 000 денари па нагоре и професионална обука Вашите CV со назнака за КОМЕРЦИЈАЛИСТ испратете ги на wdcompany5gmail.com