Во Битола: Полицајци и помагаат на бабичка да премине улица во Битола

Објавено: петок, 24 јануари 2020 во 22:34
Spread the love

Херои на денот, чие дело ќе стопи сечие срце. Овие полицајци заслужено ја добиваат титулата херои на денот откако успешно и помогнале на бабичката да ја премине улицата. Тие и помогнале на бабичката да ја премине улицата кај хотелот Епинал во Битола.

Веста за љубезните полицајци брзо се рашири низ социјалните мрежи, и тие сосема оправдано се прогласени за херои на денот.