Полека исчезнуваат: Ликвидиран уште еден сведок на злосторствата на УЧК

Објавено: петок, 17 јануари 2020 во 00:00
Spread the love

Еден по еден исчезнуваат сведоците против злосторствата на УЧК на Косово. Пред неколку дена е пронајден мртов Назми Рустеми кој беше заштитен сведок на Специјалниот суд.

Тој сведочеше пре неколку месеци и неговите тврдења допираат и до сегашните власти на Косово.Назим беше пронајден ликвидиран кај езерото Бадовац.