Принова во семејството Милошоски: Дариа, Михаела, Илина и Давид ќе добијат братче

Објавено: недела, 12 јануари 2020 во 23:22
Spread the love

Антонио Милошоски, пратеник и поранешен министер за надворешни работи и неговата сопруга Симона, наскоро очекуваат уште една принова во семејството.

Милошоски со радост ја сподели информацијата дека по петти пат ќе стане татко. Тој веќе ги има ќерќите Дариа (4), Михаела (2), Илина (1), како и поголемиот син Давид (12).

Овој пат тие ќе добијат братче.

Целиот текст на Вечер