Димовски во интеврју за Телма: Не е битно кој ќе биде началник на новоформираната полициска единица, битно е да има доверба во изборниот процес

Објавено: четврток, 2 јануари 2020 во 23:01
Spread the love

Не е битно кој ќе биде началник на новоформираната полициска единица, битно е да има доверба во изборниот процес, вели во интервју за Телма сегашнипт началник на единицата, Примислав Димовски. Со него разговараше Билјана Николовска.

Видео на Телма