Работа во кол-центар

Call centar има потреба од телефонски оператори за македонски пазар !!! Потребно е познавање на работа со компјутери и поседување комуникациски способности Ние нудиме пријатна канцелариска работна атмосфера и одлична месечна заработка + бонуси Телефон за контакт 071 339 146 Контак меил за вашите…