ВИДЕО: Вашата свадба во ресторан со дворна површина од 9500 метри квадратни

Ресторанот Ритуал се наоѓа во Трубарево Скопско и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за свадби, но и други помали свечености и забави.

Доколку во ресторанот појдете во било кое време ќе бидете послужени, на менито секогаш има голем број на вкусни јадења.

Ресторанот прима резервации има сопствен паркинг а убавиот двор може да биде интересна занимација за вашите деца.

Ресторанот располага исто таја и со своја кетеринг служба.

Доколку сакате вашата свадба да наликува како оние од холивудските филмови тогаш несомнено е дека трeба да го одберете ресторанот Ритуал кој се наоѓа во Скопско Трубарево и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за свадби, но и други помали свечености и забави.

Летната градина  Ритуал е со капацитет од 360 гости и располага со свој паркинг, подвижен кров кој се отвора и затвора и сопствено диско осветлување кое не се наплаќа. Но она што овој ресторан го прави уникатен и можеби единствен во нашата земја е огромниот и убаво уреден двор од 9500 метри квадратни во кој има базен и преубави тревници.

Па доколку сакате да имате свадба како од холивудски филм и тоа по македонска цена тогаш дефинитивно треба да го одберете ова место.

Информации за контакт

Повикај 075 475 705

m.me/108730325863112

duralpetkovski@yahoo.com

спонзориран текст