Летна работа и патување во Америка

СТУДЕНТИ – ЛЕТНА РАБОТА И ПАТУВАЊЕ ВО АМЕРИКА
АПЛИЦИРАЈТЕ И „ОСВОЈТЕ “ НОВИ ИСКУСТВА ПРОСЛЕДЕНИ СО НЕЗАБОРАВНО ЛЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ

Work & Travel America и годинава ќе прими и „вдоми“ за 4 месеци повеќе од 100.00 студенти од целиот свет .

КАДЕ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ? – Каде сите останати студенти од светот , таму ќе бидат нашите Mакедонски студенти.
Коузон обезбеди 1.500 работни места ширум Американските држави од Источниот до Западниот брег.

Аплицирањето е во тек и ќе трае до крајот на месец Февруари.

Уште само три недели за аплицирање.
Само 21 ден Ве дели од можноста да аплицирате за едно прекрасно поминато лето во Америка.
Не двоумете се,пријавете се веднаш и одберете од работните локации каде имаме сеуште слободни места.
Искористете ја оваа last minute понуда која ќе трае до 28 февруари и искусете ги убавините на земјата од соништата.

Време е за работа , дружење и забава, шопинг и многу многу нови интернационални искуства.
За повеќе информации ВЕ МОЛИМЕ да не контактирате на info@kouzon.com.mk ; studenti@kouzon.com.mk или на 078 45 44 13 , или да посетите некоја од нашите канцеларии низ Македонија