Студентска летна работа во Германија

Почитувани студенти,
На наше огромно задоволство, Ве известуваме дека рокот за аплицирање за Летната студентска програма Work & Travel Germanija е продолжен до 25ти март, 2019.

Со одлука на 🇩🇪ZAV – Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV)🇩🇪 – Deutschland , РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ СЕ ПРОДОЛЖИ за нови 45 денови.

🇩🇪Искористете го ова лето да се вработите во Германија, една од земјите со најсилни економии, која ќе ви обезбеди дополнителни квалификации во понатамошната кариера.

🇩🇪Искусете го секојдневниот живот на локалните луѓе, нивната култура и живот и заработете дополнителни финансии преку учење на јазик и интернационално искуство.

🇩🇪Уште едно потсетување дека аплицирањето за оваа програма е бесплатно, а единствени услови кои треба да ги исполнувате е да бидете редовен студент и да познавате германски јазик.

🇩🇪За повеќе информации, ве молам контактирајте не на: info@kouzon.com.mk
078 45 44 18 🇩🇪 078 45 44 26