(ВИДЕО) Полицаец од Америка спаси тригодишно бебе

Полицаец од Флорида кој не бил на должност, слушнал викотници и видел нешто невообичаено додека се возел со автомобил.

Кога видел дека од другата страна на лентатата две жени молат за помош излегол и слушнал како едната жена вели „Помош, моето бебе не дише“.

Мајката го молела полицаецот да го спаси нејзиното дете, по што полицаецот се обидел на лице место да му помогне во што не успеал и веднаш заминал кон болница.

По укажаната помош малото бебе било спасено.