Македонците во Австралија излегоа на масовен протест (ВИДЕО)

Македонците кои живеат во Сиднеј масовно излегоа на протест.

Тие испраќаат порака дека Македонбија има едно име, еден јазик и идентитет и дека нема да дозволат некој да ги распродава овие свети нешта за народот.