„Шверцери“ со демант до „Комити“: Ние не сме направиле ништо, ако имате докази покажете ги

Објавено: петок, 2 март 2018 во 01:33
Spread the love

„Шверцери“ испратија соопштение до јавноста во вид на демант каде што негираат дека тие имат нешто сторено и притоа ги повикаа „Комити“ доколу имаат докази дека тоа навистина тие го сториле – да ги покажат.

Во продолжение интегрално ви го пренесуваме дописто од навивачката група на Шкупи.