Директорот Џеват Исени: Денеска со еден потпис разрешив 11 директори на ВМРО-ДПМНЕ, назначив директорка Албанка во Охрид

Објавено: петок, 2 март 2018 во 16:46
Spread the love

Претседателот на управниот одбор на ПУИК од редовите на СДСМ Џеват Исени со неверојато „писмен“ статус на Фејсбук откри дека со посебна радост разрешил 11 директори од ВМРО и назначил од СДСМ.

На каков јазик пишува Исени, претседател на управен одбор на сериозна институција, проценете сами:

Денес ми беше чест да разрешувам 11директо на подружници от ВМРО кој 11години рушиј плачка како лудаци со купени дипломи и не содветни за ова функци.

А Означив 11 нови Директори од СДСМ професионалци економисти правници инжињери и чесни во нивните намери

Ви честитам от се СРЦЕ И ОЧЕКУВАМ УСПЕХ ДА ДОКАЖЕМЕ ДЕКА НИЕ МОЖЕМЕ И УСПЕВАМЕ ЗБОРОТ Е ЗБОР . – напиша Исени.