Голема полициска акција во Гостиварско

Објавено: среда, 28 февруари 2018 во 12:45
Spread the love

Во полициска акција вчера во гостиварскиот регион, биле запленети неколку десетина килограми марихуана.

За неовласетено тргување и поседување на наркотични средства осомничени се четири лица.

Според првичните информации станува збор за количина од 60 килограми марихуана, која била открена во возило на патот кон Маврово.

Министерството за внатрешни работи во текот на денот ќе излезе со повеќе информац