ВИДЕО: Никола стана од инвалидска количка и танцуваше со сестра си на нејзината свадба!

Објавено: понеделник, 26 февруари 2018 во 13:20
Spread the love

Никола Рагуз пред три години доживеал страшна сообраќајка во која за среќа останал жив, но и парализиран.

Во кома бил три месеци, а потоа дознал дека мора да биде во инвалидска количка.
Сепак, младиот Никола од Босна не се откажал од своите соништа да застане повторно на нозе, па на свадбата на сестра си успеал да одигра танц со неа, по што сите останале во шок а на лицата им се појавиле солзи.