ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Младата Ања води тешка битка за своето срце, потребна е наша помош!

Објавено: сабота, 24 февруари 2018 во 20:12
Spread the love

Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци.